Måndag..

och humöret är inte på topp !! Började dagen med att gå upp klockan 07:00 för att gå en långpromenad med Evelina så vi gick i skogen med hundarna sen efter det var det bara att hoppa in i duschen och sen fixa sig för att sedan dra iväg till skolan.. Skönt att börja 10:20 på måndagar ! Efter skolan så var jag till sjukstugan och sa att jag ville ta ur min p-stav ur armen så fick tid redan idag klockan 16:30 , det var ju inte det skönaste jag har gjort ! och efter det blev det en långpromenad till fast med Sara , så just nu ligger jag i sängen och orkar inte göra mycket ! Men skulle behöva laga mat och dammsuga och torka golvet, pust ! Vet inte varför men humöret är inte på topp idag och har inte alls lust att göra något men sånna dagar har man ju tyvärr ibland..
Puss&KramÄntligen fredag !

Ja denna förmiddag har gått fort och har hunnit med lite saker. Är ju ledig fredagar så imorse tog jag mig en liten sovmorgon till klockan 09:30, skönt ! Tog ut vovven sen åkte jag och Emma till guldkringlan och åt frukost, satt fint det ! Vi satt där ganska länge och pratade om allt mellan himmel och jord, inte ofta vi träffas därför går käftarna fort på oss när vi väl träffas.. :) sen när jag kom hem så började jag dammsuga och torka golvet ( tror jag är sjuk.. städar jämt nu ! ) och diska lite och så har jag hunnit med att starta igång en tvättmaskin så sitter och väntar på att den ska bli färdig. Ja annars idag så ska jag nog ta med hunden och åka hem till mamma & pappa och hälsa på och ta ut hunden i skogen och gå lite ! Får hoppas att kvällen har något roligt att erbjuda så jag slipper gå hemma och dammsuga och torka golv ! haha. Nu ska jag gå och ta ur tvättmaskinen , och så får ni ha en bra fredag ! :) Puss & Kram

HAHA fick detta sms av min kära mor , hon har nog inte alla hästar i hagen.. :)


Torsdag

Idag har det varit fullt upp igen ! Började inte skolan förrens 12:30 idag så jag gick en långpromenad med hunden imorse när jag hade vaknat, och när jag kom hem så torkade jag golvet (får torka golvet flera gånger om dagen nu när jag har hund ) och sen tog jag mig lite frukost. Sedan bar det iväg till skolan och va där tills klockan 15:00 så efter det gick jag hem och gjorde två vofflor och åt innan jag och Laila tog oss en långpromenad med hunden och efter det hann jag knappt in för då skulle jag iväg och sola med Evelina så var bara att dra till solstudion och lägga sig, fyfan så skönt ! Sen hem och slappna av i 20 minuter sen blev det till affären och handla mat så just nu väntar jag på att maten ska bli klar ! :)
Imorgon är jag ledig och det känns så förbaskat skönt !! då blir det upp i tid och gå en långpromenad med vovven sen får jag se vad dagen har att erbjuda !  Puss & Kram


Onsdag!

Hej och hå vad dagarna går fort ! Igår hade jag fullt upp hela dagen.. Först skulle man ju till skolan så va bara att pallra sig dit och efter skolan så skyndade jag mig hem och började städa lite sen gick jag en långpromenad med min vovve, Emelie och hennes vovve, trevligt ! Jag hann precis komma innanför dörren sen var det dags att dra igen, till Sandra och ha lite tjejmys ! Vi tog något glas vin och så visade hon mig sminket/produkterna hon säljer så satt vi bara och pratade minnen, trevlig kväll! :)
Idag då, ja idag var det ju skola som vanligt och efter den så blev det hem och laga kyckling och klyftpotatis, satt fint det ! Samtidigt som jag lagade maten städade jag klart det jag inte hann igår och efter det blev det en långpromenad med vovven, Sara och Maya, så skönt att komma ut ! Nu får det bli att hoppa in i duschen sen får det bli att lägga sig tidigt ! :)


RSS 2.0