Suck my cockiness


Usch vad trött och frusen jag är idag ! Igår så åkte jag hem till bästa bror och drack och körde ölspel med han och hans vänner, treeevligt :) sen kom Sara och hämtade mig så vi åkte runt och sen plockade vi med en annan så åkte vi runt sen drog vi till karlskoga och åt , ska nog inte säga mer om resan och kvällen/natten ;) Imorse när jag vaknade så var allting jätte bra, ett tag ! Arg och besviken gick jag hem och då blev det långpromenad med Sara och sen kom jag bara in och gjorde mig iordning lite så gick jag och mötte Veronica så var vi ute och gick i 2 timmar och pratade massa, härlig tjej!:) Nu ligger jag i sängen och fryser som fan, får bli duschen snart och sen bädda ner mig i sängen igen :)


I like the way that you talk dirty


Lördag idag och imorse så väckte Sara mig så vi drog till guldkringlan och åt frukost och snackade massa skit! 
Efter det tog vi oss en långpromenad med hundarna och gick hem till hennes föräldrar och hälsade på deras hund Rambo godingen :) Nu har jag varit hemma ett litet tag och har nyss lagt in alkoholen på kylning och spelar musik och taggar tills ikväll! Synd bara att vädret är så jävla trist, men bättre idag än igår iallafall ! Ha en trevlig dag och kväll alla :)  Puss & Kram



 Me like the way that you touch my body
 Me like the way that you kiss my yeah yeah yeah yeah me like it
 Me like the way that he put it on me
 Me like the way that he push up on me
 Me like the way that he goin' down down down down down



Jag låg med din brorsa min vän och vi bazza i din säng


give me more!











Älskling kom hem igen!

I lördags kväll vid 21:30 smet min lilla innekatt ut vid wigelievägen 36 och har varit borta sen dess :( Var ute från klockan 22.00 till ca 03.00 och letade efter henne, ropade och gick runt.. Tillslut gav jag upp men jag ställde upp portdörren + min dörr ifall hon skulle komma hem och fyfan va kallt de va , kylde ner lägenheten fort när jag hade allting öppet. Tillslut fick jag ge upp helt och försöka sova, vaknade tidigt igår och gick ut och började leta igen, hittar henne verkligen inte :( Har lagt ut på blocket också att hon är borta , jag vill verkligen ha hem mitt lilla hjärta , hon betyer så jävla mycket för mig!!  Ska snart be mormor om hjälp sen är det dags att gå ut och leta efter henne igen, hoppas verkligen jag får tag på henne !! Om någon ser henne eller sett henne så snälla hör av er!! 0730254890









Now I'm that bitch and you're just a clown.


Igår så tränade jag lår & rumpa så benen skakade innan jag och Sara gick en promenad på 6,5 km och fyfan så gött det kändes ;) Men efter vi gått i regnet och va dyblöta tyckte vi att vi var värda lite värme så vi bastade en stund och de var ju inte helt fel!
Idag är det onsdag och jag har inte gjort speciellt mycket egentligen, har tränat lår & rumpa. Jag älskar lov då man inte har några tider att passa! Snart ska jag ta och åka hem till mor & far en sväng och hälsa på sen blir det långpromenad när jag kommit hem till mig men man blir ju inte så sugen när man tittar ut och ser vädret...




Bilden är inte den nyaste men..

20 mil kvar

Sitter i bilen just nu och har 20 mil kvar hem , åkt 20 mil så nu känns det väl skönt att vara påväg hem iallafall !:) pappa stackarn har åkt sammanlagt 80 mil idag och jag sitter typ och halvsover medans han får köra haha . Taskigt av mig men är grymt trött jag också så jag har höjt volymen så att vi inte somnar.

Känner mig redan ensam !! Saknar dig <3


Knock you down

Nu ska jag sätta mig och kolla på tv och bara ta det lugnt med ett glas vitt! Ska även ha lite ansiktsmask och sånt där för att vara fin tills imorgon ;)


Torsdag

Hej och hå vad dagar går fort, sjukt ! Iallfall..
Måste ju börja någonstans och de har hänt ganska mycket på senaste tiden men kan berätta om min gårdag för att ha någonstans att börja iallafall !
Gårdagen började med att jag gick upp till skolan, var där tills ca kl 13.00 och då hämtade morfar upp mig och jag åkte hem till mormor och hjälpte henne med att städa lite,dom renoverar övervåningen så det var massa slipdamm i hela huset och morfar fyller 60 år på påsk så det är mycket att göra så tänkte vara snäll och hjälpa till. Efter vi hade städat lite så tyckte morfar att jag kunde hjälpa honom upp med golv på övervnåningen, FYFAN säger jag bara vad klen jag är ! As tungt och upp för en trappa 100 gånger, hej död tjej! Sen blev det på med gåskorna så gick jag och mormor långpromenad med Rex och pratade massa. Senare var det bara hem och börja med maten och dammsuga lite och till det tog jag ett glas vitt för de tyckte jag att jag var värd hehe.. När jag hade ätit upp maten så kom Thilda hit så att jag färgade hennes hår, och kan ju säga att först skulle jag färga hela hennes hår och jag tyckte färgen var as bra men Thilda ville ha slingor och jag har aldrig slingat så de slutade med kaos och att Thilda fick åka hem med ett hår som inte såg så bra ut, haha!  Efter det gick jag ut med hunden en sväng , men det blev inte långt eftersom klockan var så mycket och vovven hade varit hos min syster hela dagen och lekt med hennes valp.. Så såg alltså min dag ut igår haha.

Nu ska jag och hunden ut på långpromenad, Puss & Kram!


RSS 2.0