You never thought that a bitch like me would fuck you up

Igår så var jag ju till örebro, till usö.. och ja det gick ju som det gick.. men var kvar i örebro en stund och det blev lite shopping sen så när jag kom hem besökte jag och emma solstudion och sen käkade vi gomat och efter det så kom Tomas och Juhani hit och jag umgicks med dom. Jag kom hem någongång efter 03.00 och sen så kunde jag självklart inte somna direkt. Men som tur var så började jag inte förrens 12:50 så låg kvar länge i sängen imorse och så;)  bästa med denna dag var att jag slutade ca 15 min efter jag börjat haha.. värd dag.. och nu tar jag nog helg och behöver inte se skolan på några veckor ;) tänk om jag inte hade krånglat och hoppat av skolan, då hade jag redan tagit studenten..
Nu ska jag ta och städa och dra igång nån tvättmaskin och sen ska jag och eve ut och gå, får bli 1 mil idag igen:)
 
 

Trevlig kväll

Ja idag på em/kvällen har det rullat på hela tiden! Först tog jag och Emma oss en promenad på 1 timme sen så direkt jag kom in frågade eve om vi skulle ut och gå så vi gick 1 timme också :) sen direkt in i duschen och stod där bra länge sen när jag precis kom om ut ur duschen frågade Tomas om jag ville komma ut och säga hej och det slutade med att jag( osminkad, pinsamt ) och vovven åkte med Tomas och hans kompis en stund sen stod vi och pratade med lite folk och nu ligger jag i sängen och ska försöka sova.. Ska till usö imorgon och ska vara inne kl 9 redan, fyfan!!

Puss och kram


No matter what you'll never see me cry

Helgen har varit bra, precis som dom andra senaste helgerna har varit!;)
Fredan så drack jag med eve och vi var ute och åkte med några sen drog vi till Jocke sen kom Jonas och vi drack och så, gick hem runt 2 så blev inte så sent! Men vid ca 05 somnade jag, hm!
Lördagen drog jag hem till käraste mor & far och bara mös sen så åkte jag hem och tog mig en lång dusch sen mös jag ner mig i sängen och glodde tv och åt gött! Idag så vaknade jag faktiskt sent, vid 10 vaknade jag och det är inte likt mig! Låg kvar en stund i sängen sen så umgicks jag med Emma och sen skulle jag göra lite andra saker men det får jag ta imorgon :) faktist varit en ganska lugn helg för att vara mig! Men nästa helg kommer inte vara lugn, de vet jag redan nu ;D
Nu är det väl snart läggdags så man orkar upp imorgon bitti, inte alls taggad men!

Puss & kram


Vädret!!

Igår efter jag vaknade åkte jag till morsan och la mig i solen, satte på hög
Musik och tog mig senare ett glas vin i det underbara vädret, går ju inte att göra annat än att älska vädret!
Idag gjorde jag samma sak, har legat i solen hela dagen och nu sitter jag på baksidan av min lägenhet och solar lite, underbart! Hoppas att det är lika fint väder imorgon så man kan vara ute och sola! :) sen blir det dricka gott med Evelina m.m, skulle inte vara så tokigt att äta grillat också..;)

Puss och kram


Tisdag

Dagen började med jobb och seg som vanligt var jag när jag skulle upp men det var bara att tvinga sig upp!
Efter jobbet drog ja till gymmet och körde 1 h, det behövdes! Och efter det har jag bara städat och startat en tvättmaskin, grymt trött är jag idag!
Men får tänka positivt, om ca 2 veckor kommer en saknad vän hit och hälsar på! Käraste d, var något år sen vi sågs senast så ska bli kul att han kommer hit och festar lite med mig och eve:)
Nu ska jag hoppas in i duschen sen får det bli tv'n resten av kvällen :)


Vänskap är viktigt!

Det finns en vän som är helt jävla underbar som vän alltså, det går inte ens att beskriva! Vi har haft ett par otroligt roliga dagar nu, jag har sån träningsvärk i magen efter alla skrattanfall vi fått dessa dagar och det är sjukt hur roligt vi har tillsammans! Vi är så otroligt lika i sättet och våran humor är inte normal men de är det som gör att vi har så förbannat kul! Och jag har pratat ut om så mycket och det känns verkligen bra, äntligen någon som jag kan lita på till 100 ( förutom min familj då ). Så tacksam för att Evelina Hillbom alltid finns där för mig, sådär som en äkta vän ska vara!
 
 

de går bra nu;)


Seg???

Herregud vilken kanon helg det blev!!:)
I fredags blev det att fira eve och det gjorde vi verkligen kan man säga..;) huvudvärken igår går inte att beskriva! Men på't igen var vi igår och det blev en hel del då också som vi fick ner! Huvudvärken idag är inte så farlig, men seg är jag som faan!
Nu ska jag snart gå hem sen blir det hem till mor & far för dom bjuder på mat, mums:)
Orkar inte skriva mer nu...;)


hey there, pure star, let's go way too far

Jag lever och jag har det bra, skriver inte så mycket just nu för det finns så mycket nyfiket folk som bara vill snoka! men ska snart börja skriva igen, inte om så mycket privat men kommer börja skriva igen :)


RSS 2.0