Torsdag

Imorse när jag gick upp ville jag bara sova hela dagen, hostade hela jävla natten och var snorig så jag har gått och blivit sjuk igen, vafan är de här! Börjar tröttna på detta...
Men idag har jag iallafall varit och kollat på studenterna, grattis till er alla!:) efter det blev det en långpromenad och de satt inte helt fel. Sen så har jag inte gjort mycket, ingen ork nu när ja är sjuk..
Tänkte dra ut och festa idag men nej de sket jag i, får hoppas jag är bättre imorgon så får jag köra då ;)


Tisdag

Dagen började inte alls bra idag!! Började med att jag fick 3 sprutor i käften hos tandläkarn och fick ligga där i en timme med käften öppen, jahshajavfvdsakskxjd hatar tandläkare!
Men idag har jag fått bra "nyheter" och jag är riktigt glad! :))
Nu har jag precis kommit hem, har tankat Saras bil och så har jag tvättat bilen åt henne för imorgon åker vi på en liten roadtrip ;)


Fredag

Dags att kliva upp ur sängen kanske ?;)
Har varit ur sängen för längesen för att gå ut med nellie , brors hund, men va så trött så bäddade ner mig i sängen igen..;d
Nu ska jag snart iväg och sola solarium och sen får man se vad dagen och kvällen har att erbjuda !:)
Ska försöka uppdatera mer men har ju som sagt ingen dator nu så skriver från telefonen men ska försöka göra de oftare :)


Måndag

Ja det är redan måndag och helgen Har varit lyckad!
I fredags så åkte jag ju hem till mina föräldrar och så gjorde jag och mamma 2 stora smörgåstårtor som vi bjöd på i lördags och efter det åkte jag hem och fixade mig för att sedan dra till parken för att gå på Larz kristerz ;) va där en stund och pratade med folk och drack lite innan ja höll på att frysa ihjäl och åkte hem. Blev sent man somnade så var lite små trött på lördan men det vände när allt folk kom.
I lördags så drog jag hem till mor & far för att hjälpa till där för mamma skulle ju ha sin 40 års fest och samtidigt skulle jag firas och jag hade sjukt kul! Drack och umgicks med härligt folk och jag har inte skrattat så mycket på jätte länge!:) även denna natt blev det att man somnade sent så söndagen tillbringades i sängen!

Helt sjukt vad bra man kan må nu när man lärt sig att stänga ute skit och inte bry sig om dåliga saker! Bara leva och må bra varje dag man vaknar och inse att man mår bäst utan idioter i ens liv som trycker ner en och utnyttjar en. Känns att man växt ifrån att vara en liten skitunge! ;) vissa tar de ju längre tid för haha.
Nu ska det sovas så puss & kram


Fredag

Ligger fortfarande i sängen och har svårt att ta mig upp :) värsta är att jag vaknade med huvudvärk och var snorig så nu börjar jag bli sjuk , IGEN! Menmen.. Min dator har kraschat också så har ingen dator men den är inlämnad iallafall så får se när jag får tillbaka den :) nu ska jag slänga mig i duschen sen åka och handla sen ska mamma och jag göra smörgåstårtor tills imorgon :) hade inte så mycket att skriva nu men de kanske kommer något inlägg senare

Puss & kram


RSS 2.0