Lördag

och jag gick upp 08:00 imorse ! Som jag skrev i förra inlägget så krånglar ryggen på mig så jag kunde inte sova, vid 02:30 försökte jag tvinga mig själv att sova men det gick sådär, låg mest och vred och vände på mig så vid 8 imorse gav jag upp. Och jag skrev ju att jag hade min vilodag igår (jag går 1-2 långpromenader varje dag med hunden men ibland har vi en dag i veckan en vilodag) så imorse när jag ändå inte kunde sova så tog jag och vovven en långpromenad och under halva tiden gick jag och pratade med mamma i telefonen, vi är så lika så det är så lätt att prata med henne så vi pratade om allt som det går att prata om !
Nu ska jag vänta på att hunden ska torka så jag kan dammsuga, hon är inte så mysig efter promenad, skitig hund haha ! Sen ska jag torka golvena m.m och fixa lite sen blir det duschen och göra mig fin tills jag ska bort.
Puss & KramMin älskade lilla kisse, Lilli !

Fredag

Ja idag är det fredan och som vanligt så är jag ledig fredagar så idag har jag bara tagit det lugnt ! Tog min vilodag idag från promenaden p.g.a att ryggen krånglar.. Men annars så har jag bara tagit det lugnt , gick upp ganska sent idag för var mega trött sen så har jag varit och handlat och städat lite nu på kvällen och fixat naglarna och haft lite hemmaspa :)
Imorgon ska jag först ta mig en långpromenad sen får det bli solariumet för senare ska jag hem till mina älskade föräldrar på mat med min bror, eve, syster och Patrik så får ta allt annat på fm ! Blir att äta gott och dricka gott och umgås med dom sen efter det blir det partaj med Sanna :)
Nu ska jag gå ut med hunden sen får det bli sängen och kolla på film och äta lite gott.Creamy <3

Jag har den snällaste, underbaraste, finaste hunden som man kan tänka sig!
RSS 2.0