Don't wake me up

Dagarna går fort, vädligt fort.. glömmer av denna lilla blogg ju.
Men idag iallafall så är jag super glad, allting är så underbart bra! Idag hämtade jag ut mina nya skor som jag beställde igår också, ett till par nya älsklingar! (a) + att det blev lite shopping i Örebro igår :)
Ska snart ut på en promenad med Linda, henne träffar man inte allt för ofta så vi har väl lite att prata om nu haha!
Vistja, på lördag firas mamma för att hon blev 40år i måndags och så firas jag för att jag blir ynka 19 år på söndag, så det blir partaj ;) umgås och dricka med underbara människor, kan inte bli bättre!








Måndag

Denna lilla älskling åkte jag iväg och gjorde idag :))



Don't forget me

I söndags skulle jag ha en lugn kväll hemma och lägga mig tidigt hade jag ju tänkt men mamma & pappa bjöd hela familjen på mat igen så var där hela kvällen och efter det följde jag med Emelie och handlade lite. Och sen blev det duschen direkt jag kom hem och tänkte lägga mig tidigt men det slutade med att jag somnade vid 03 haha..
Igår var jag så trött i skolan så somnade en timme sittandes i stolen, inte så skönt haha! Efter skolan åkte jag hem till mormor & morfar och mormor bjöd på mat sen så satt vi bara och pratade, kom hem vid 20.00 och då var det bara att slänga sig i duschen och sen lägga sig i sängen och ta de lugnt:)
Idag var det inte lätt att ta sig ur sängen, var fortfarande sjukt trött men tillslut så gick det väl.. Efter skolan ska jag iallafall rida ut med emelie och cassi, det var ett tag sen jag red så det ska bli kul:) perfekt att rida ut nu när det är så fint väder! Ska även lägga mig ute i solen en stund sen om jag får tid över till det:) En långpromenad ikväll ska jag nog också hinna med, så om det är någon som är sugen på en långpromenad hör av er :))




Tuffa tider för en drömmare


Onsdag-Lördag, säger bara vilka underbara dagar jag har haft! Sjukt va folk kan få en att må så fruktansvärt bra!
Kan berätta om Fredag & lördag iallafall annars blir det så jäkla mycke text
Fredagen så tyckte bror att jag skulle komma och dricka med dom så jag drog dit och drack med lite olika folk, och får tacka så mycket för det var en jätte trevlig kväll! Lärde känna Emelie lite bättre också, trevligt! :) blev en sen kväll då jag somnade vid 05:30 haha
Lördag så städade jag bara sen drog jag hem till mor & far för att äta pizza med dom, Stoffe & Emelie och sen kom Åsa, Johan, Annika, Janne, syster och Patrik också dit och vi satt och drack lite och hade det mysigt ute på altanen! Sen så åkte jag med Sara en stund och var med henne, trevligt att umgås med henne också :)
Söndag idag så idag ska jag bara ta det lugnt, en långpromenad får det bli och så ska jag sola med Evelina snart och sen får det nog bli en lugn kväll:)

Pusss & kraaam

sanningen sved, jag fuckade ur

Imorse vaknade jag vid 08 och kunde verkligen inte somna om men har inte kommit upp ur sängen än:) trodde att det var lördag imorse haha.
Igår så hjälpte jag en vän att flytta hem och efter det så drog jag ut med Sandra och vi gjorde väl inte så jätte mycket, åkte runt mest ;) Jag gick och la mig vid 05 imorse så har ju inte sovit många timmar inatt.
Nu ska jag ta mig upp ur sängen från min myskatt som sover precis bredvid mitt huvud, hon tänker då inte gå upp än inte.. ;) Ska ta mig en dusch sen åka hem till mamma & pappa och mysa lite !

snygg morgonfrilla! haha


Tatuering!

Tänkte fråga ifall någon vill följa med och tatuera sig? :) Tänkte ringa och beställa tid någon dag framöver så hör av er om ni är sugna! :)



Söndag

Söndag idag och man kan inte vara annat än glad, soool ute !!
I fredags så åkte jag ju hem till Sandra och drack med henne och hennes bror, slutade väl med att vi körde ölspelet och tydligen fick jag och Sandra i oss lite för mycket haha! Jag kom hem ganska tidigt och vaknade också tidigt, skönt! 
Lördag, då åkte jag hem till mamma & pappa en sväng innan det var dags att åka hem och göra mig iordning för att jag, Sandra, Jocke, Mattias och Johannes skulle åka till Linde på cruising men killarna ballade ur så jag och Sandra lånade Jockes audi och drog in ! Sjukt kul var det och vi fick både "vänner" och "ovänner" ;) jävla fitta..
Så igår när Sandra och jag kom tillbaka till byn så lämnade vi tillbaka Jockes bil sen åkte vi och hämtade Stoffe och Emelie sen så drog jag, Stoffe och Emelie till Jocke och var med dom en stund :)
Somnade runt 3 tiden men vaknade ändå tidigt imorse, duktig jag har blivit ! ;) finns nog fan inge värre än folk som sover bort hela dagen, inge liv .. ( har också varit sån som sov till klockan 12-1 på dagen , och fyfan hela dagen var ju borta/förstörd!!! )
Nu idag så har jag bara städat lite , varit och solat med Evelina m.m. Ska senare ut på en långpromenad med Sandra.
Det går bra nu :D


"lilla" stjärnan när vi åkte hem :)

Fredag

Tror att jag vaknade på rätt sida imorse, ja så va de nog ;)
Idag så drar jag hem vid 11:30 och då ska jag städa klart och fixa med massa och sen ikväll så blir det till Sandra och dricka lite gott :) I ondags så hamnade jag och Sandra i Lindesberg och det slutade med att vi åkte runt i samma kvarter 100 gånger, haha! Jäkla GPS som visade fel! Annars hela veckan har jag umgåtts med mina underbaraste varje dag!


Trött tjej en morgon!


Vårat nya garage !






När alla säger nej ska jag säga ja




När allting går emot ska jag hålla kvar

Måndag

Trött och ej på humör..! Igår så blev det sammanlagt 60 mil i bil.. Det var inte meningen från början att det skulle bli 60 mil, det skulle bli en resa till Örebro men det blev ytterligare nååågra mil.. När jag kom hem igår kväll så var duschen och sängen förbannat sköna kan jag lova! Men ändå kunde jag inte somna i tid..



I miss you my love...

<3




Du måste flytta på dig

Tjosan i trosan.. Har precis kommit hem ifrån en trevlig kväll ! :) Idag har jag inte fått mycket gjort faktiskt och det har varit grymt skönt ! Kvällen började med att vid 20:00 drog jag och Patric till pizzan och tjockade lite, mumsigt ;) Efter det drog vi ut och har varit ute sedan dess, kul liv.. :D Vi gled runt lite men stod mest och pratade med Jonas och dom där, trevligt. Sandra bästa åkte med också på slutet ! Haft det jätte trevligt och skrattat massa, tack ! Nu är det nog dags och sova för 08 ringer klockan !



RSS 2.0