Leonberger

Snart är du min, snart flyttar du hit min lilla ängel !
Jag får en karta men inte vilken väg att gå
Trött tjej imorse..


Lördag

Vaknade vid 10 idag, jag som ville sova bort hela dagen och bara vara lat !
Igår kom yvette hit direkt jag slutade , var väl runt 20:00 så jag sprang runt och började fixa mig och sånt så jag var nog inte så social mot henne.. ;) Men när jag väl var färdig så gick vi över till Fredrik och var sociala där med dom som var där, fan va störda killar.. :) Det blev inte så sent och som tur var hade jag ju inte långt hem iaf..;) Nej nu får det bli duschen sen drar jag mig nog hem till mamma & pappa !

Godmorgon?

Godmorgon kan man typ säga, jag vaknade för bara 40 minuter sen , skönt att sova ut ! :)
Igår så åkte jag till Åsa och Johan där det var massa folk, fick god smörgåstårta och god dryck till ;) trevligt ! Jag stannade kvar till sist som vanligt, haha . Men det va inte så sent jag stannade för jag blev upphämtad för vi skulle på fest men aa nej det var inget för mig och Emelie så min snälla släkting rikard hämtade oss så vi blev med honom :) sen hämtade vi upp Henk och Patrik också som jag verkligen ångrar ! Hur kan en kille bete sig så mot en tjej, säga sånt till en tjej ? sjuk kille..  jaja han förstörde hela våran kväll tyvärr men tur jag hade världens bästa emelie med ! :))  hon får mig alltid på bättre humör ! Vi var iallafall till karlskoga och åt på statoil men det var inte länge vi stannade där. Väl hemma i hålan igen körde vi hem killarna och hämtade upp Jocke så drog vi till Viffa en sväng och satt där och pratade . Tror jag kom hem halv 5 och sängen har nog aldrig varit så skön som då, fyfan va skönt det var att sova !
Idag händer det nog inte mycket alls , en långpromenad ska jag iallafall ta sen får jag se ifall jag åker till mamma och pappa en sväng och har söndagsmys.. ;)


Längesen

Jaa det var ju inte igår jag skrev här direkt ! Men jag har inte känt någon ork alls att skriva något här och jag gör väl inge speciellt om dagarna som skulle vara intressant att skriva här.. ;)
Men igår så kom Emelie hit så vi gjorde tacos och tryckte i oss och så satt vi bara och pratade och skrattade, underbar vän det där! Sen så drog vi ut med min släkting rikard och vi gjorde väl inte mycket mer där , men fyfan så skönt det var att komma hem och sova sen !
Idag vaknade jag runt 10 och jag har inte gjort någonting hittils, bara legat och kollat på tv och det är så sköönt ! Ska snart hoppa in i duschen för halv 5 kommer mor och hämtar mig så ska vi åka till Johan och Åsa och fira Johan som har fyllt och efter det så ska jag hem igen till lägenheten sen så blir det att umgås med Emelie ikväll igen :))Puss min rumskompis katten ;)

RSS 2.0